Τρίκαλα: Μετέφεραν με φορτηγό κλεμμένο οικιακό εξοπλισμό

Τρίκαλα: Μετέφεραν με φορτηγό κλεμμένο οικιακό εξοπλισμό

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για την κλοπή, ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα τους διαρρήκτες

Τρίκαλα: Μετέφεραν με φορτηγό κλεμμένο οικιακό εξοπλισμό
Υπό το φως του ήλιου επιχείρησαν να αδειάσουν το σπίτι μιας γυναίκας στην πόλη των Τρικάλων δυο νεαροί Έλληνες διαρρήκτες, που επιχείρησαν να αρπάξουν τον οικιακό εξοπλισμό. Μάλιστα, για να τον μεταφέρουν είχαν φέρει μαζί τους φορτηγό!

Οι δράστες παραβίασαν το σπίτι της 54χρονης γυναίκας και βάλθηκαν να ξηλώσουν τις συνδέσεις των ηλεκτρικών συσκευών. Όμως, κατάφεραν να αποσυνδέσουν μόνο μια και να την φορτώσουν στο Ι.Χ φορτηγό που είχαν παρκάρει έξω από το σπίτι. Καθώς διέφευγαν, όμως, τους είδε ένας γείτονας που συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για την κλοπή, ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα τους διαρρήκτες ηλικίας 31 και 26 χρόνων, ενώ μετέφεραν την ηλεκτρική συσκευή με το φορτηγό το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης εγκλήματος. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Την έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους ανέλαβε η Ασφάλεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης