Φρουρούμενοι σε νοσοκομεία οι τρεις άνδρες που έκαναν «Φαρ Ουέστ» τα Σφακιά

Φρουρούμενοι σε νοσοκομεία οι τρεις άνδρες που έκαναν «Φαρ Ουέστ» τα Σφακιά

Έβγαλαν τα όπλα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μετά από "βροχή" πυροβολισμών - Φαίνεται ότι τους χωρίζουν διαφορές που οδήγησαν και στο περιστατικό

Φρουρούμενοι σε νοσοκομεία οι τρεις άνδρες που έκαναν «Φαρ Ουέστ» τα Σφακιά
Φρουρούμενοι στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου είναι οι τρεις άνδρες, από 40-60 ετών, που συνεπλάκησαν χθες στα Σφακιά όταν έβγαλαν τα όπλα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μετά από "βροχή" πυροβολισμών.

Ο ένας άνδρας που έφερε σοβαρό τραύμα από μια σφαίρα στο θώρακα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Και ο δεύτερος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων καθώς έφερε τραύματα από 4 σφαίρες στο πόδι, ενώ ο τρίτος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στο γόνατο και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Όλο το βράδυ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στα Σφακιά αλλά και στα δυο νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται οι τρεις άνδρες, γαι την αποφυγή εντάσεων και τη διατήρηση της ηρεμίας.

Κλείσιμο
Τους άνδρες, δυο εκ των οποίων είναι αδέρφια, φαίνεται ότι τους χωρίζουν διαφορές που οδήγησαν και στο περιστατικό.

Πάντως από χθες στα Σφακιά επικρατεί αναβρασμός κυρίως σε επισκέπτες της περιοχής οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του αιματηρού περιστατικού που έλαβε χώρα ημέρα σε ένα κεντρικό σημείο όπως το λιμάνι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης