Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σπείρας προφυλακισμένων Αλβανών

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σπείρας προφυλακισμένων Αλβανών

Μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, από τις 10 έως τις 15 του περασμένου Μαρτίου, η σπείρα είχε «χτυπήσει» τέσσερα σπίτια και επιχειρήσεις σε περιοχές της Αλίαρτου Βοιωτίας και της Λιβαδειάς

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σπείρας προφυλακισμένων Αλβανών
Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα έχει προφυλακιστεί καιρό τώρα ένας 19χρονος Αλβανός και στον Κορυδαλλό ένας 30χρονος ομοεθνής του που μαζί διέπρατταν διαρρήξεις, αλλά οι «δουλειές» που έκαναν μαζί με μια 20χρονη γυναίκα και έναν άγνωστο ακόμη συνεργό τους ακόμη εξιχνιάζονται!

Μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, από τις 10 έως τις 15 του περασμένου Μαρτίου, η σπείρα είχε «χτυπήσει» τέσσερα σπίτια και επιχειρήσεις σε περιοχές της Αλίαρτου Βοιωτίας και της Λιβαδειάς. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Κλείσιμο
Από το σπίτι ενός 35χρονου στην Πέτρα Αλίαρτου, οι δράστες είχαν κλέψει 2.300 ευρώ και ένα laptop αξίας 700 ευρώ. Την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή είχαν αρπάξει ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό συνολικής αξίας 900 ευρώ από το σπίτι μιας 31χρονης. Από το γραφείο της επιχείρησης ενός 57χρονου στη Λιβαδειά είχαν πάρει 180 ευρώ και 400 λέβα Βουλγαρίας και από το σπίτι ενός 36χρονου στο Σωλινάρι Αλίαρτου ένα laptop. 

Τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς εκτιμούν ότι τα πήρε μαζί του ο συνεργός τους, για τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου ερευνούν. Σε βάρος των μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης