Τραβούσε τα μαλλιά του ο ιδιοκτήτης ενός στάβλου στην κοινότητα Κυψέλη του δήμου Αγρινίου, όταν διαπίστωσε ότι τα ζώα και τα πουλερικά που εξέτρεφε είχαν κάνει «φτερά» μαζί με την παραγωγή του από φράουλες και εργαλεία!
Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι άγνωστοι δράστες είχαν αρπάξει τέσσερα αρνιά, 120 κότες, 17 τελάρα φράουλες και ένα εργαλείο ηλεκτροσυγκόλλησης χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση! Για καλή τύχη του ιδιοκτήτη, όμως, η κινητοποίηση της Αστυνομίας είχε άμεσα αποτελέσματα. Τρεις τσιγγάνες ηλικίας 22, 47 και 43 χρόνων συνελήφθησαν και τρεις συνεργοί τους ηλικίας 50, 34 και 23 χρόνων αναζητούνται.
Στα σπίτια τους στον οικισμό Αϊ Βασιλιώτικα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ζωντανό αρνί και ένα που είχαν προλάβει να σφάξουν, 37 σφαγμένες κότες και δέκα από τα 17 τελάρα με τις φράουλες! Η τύχη των υπόλοιπων ζώων και πουλερικών αγνοείται, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι αναζητούμενοι τα πούλησαν σε άγνωστη περιοχή.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.