Εκατοντάδες λαθραία πακέτων τσιγάρων στην Τρίπολη

Εκατοντάδες λαθραία πακέτων τσιγάρων στην Τρίπολη

«Λαυράκι» έπιασαν οι Αρχές

Εκατοντάδες λαθραία πακέτων τσιγάρων στην Τρίπολη
Διπλό χτύπημα στο λαθρεμπόριο τσιγάρων κατάφεραν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Τρίπολη, συλλαμβάνοντας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τους Πακιστανούς διακινητές που ήταν έτοιμοι να ρίξουν στην αγορά συνολικά γύρω στα 14.000 πακέτα.

Πρώτος συνελήφθη ένας 28χρονος, στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και κατέσχεσαν 555 πακέτα με τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου εισαγόμενων τσιγάρων. Μαζί του συνελήφθη ένας 24χρονος ομοεθνής του, ο οποίος είχε πάνω του πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου.

Κλείσιμο
Η έρευνα οδήγησε και στο σπίτι ενός 23χρονου Πακιστανού, όπου βρέθηκαν άλλα 794 πακέτα διαφόρων εταιρειών χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης, αλλά και πλήθος προϊόντων παραεμπορίου τα οποία θα διακινούσε στην τοπική αγορά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα.
 
*** Μια 43χρονη Βουλγάρα συνελήφθη στην Ευκαρπία Κιλκίς, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας να διακινεί λαθραία τσιγάρα. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της 92 πακέτα διαφόρων μαρκών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Κιλκίς για τον καταλογισμό τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης