Εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά πραγματοποίησε από το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου Ηλείας.
Από τις έρευνες που έγιναν στη Βουλιαγμένη Αλφειού και στις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ παρουσία εισαγγελέα, ελέγχθηκαν 45 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν πέντε, 37, 34, 33, 28 και 21 ετών, για ρευματοκλοπή και ένας 34χρονος για παράνομη κατοχή όπλων.
Πριν από τις έρευνες της Αστυνομίας στον καταυλισμό στις αποθήκες ΑΣΟ, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι Ρομά, 13 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο ανήλικοι είχαν διαπράξει τις τελευταίες ημέρες έξι διαρρήξεις αυτοκινήτων στον Πύργο αφαιρώντας χρήματα και φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.
Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχισθούν σε καταυλισμούς Ρομά στην Δυτική Ελλάδα.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.