Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. σε αστυνομικά τμήματα

Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. σε αστυνομικά τμήματα

Άντρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων κάνουν έρευνα στα αστυνομικά τμήματα Νίκαιας, Ρέντη και Καμινίων - Προσπαθούν να εντοπίσουν σχέσεις αστυνομικών με τις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής

Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. σε αστυνομικά τμήματα
Έφοδο στα Αστυνομικά Τμήματα της Νίκαιας, των Καμινίων και του Αγίου Ιωάννη Ρέντη πραγματοποιούν αυτή την ώρα άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έφοδοι γίνονται με αφορμή καταγγελία αλλοδαπών ότι αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας τους πίεζαν να κάνουν συμφωνίες για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Κλείσιμο
Με τον τρόπο αυτό το κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας κάνει φύλλο και φτερό φακέλλους υποθέσεων που χειρίστηκαν τα συγκεκριμένα τμήματα και ερευνά πιθανές σχέσεις αστυνομικών με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Κι όλα αυτά μόλις μία μέρα μετά την απομάκρυνση δέκα αξιωματικών από τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας για πράξεις ή παραλείψεις τους σε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή. Μεταξύ των αποστρατευθέντων περιλαμβάνονται δύο ανώτατοι αξιωματικοί, γεγονός που δείχνει την απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα που ενισχύουν την επιρροή της ΧΑ εντός της Αστυνομίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης