Ικαρία: Πατέρας με την ανήλικη κόρη του διακινούσαν ναρκωτικά

Ικαρία: Πατέρας με την ανήλικη κόρη του διακινούσαν ναρκωτικά

Την ανήλικη κόρη του χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» για να πουλάει ναρκωτικά σε συνομήλικά της κορίτσια ένας 51χρονος διακινητής στην περιοχή Εύδηλος της Ικαρίας.

Ικαρία: Πατέρας με την ανήλικη κόρη του διακινούσαν ναρκωτικά
Την ανήλικη κόρη του χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» για να πουλάει ναρκωτικά σε συνομήλικά της κορίτσια ένας 51χρονος διακινητής στην περιοχή Εύδηλος της Ικαρίας.

Το ρόλο της 16χρονης κοπέλας αποκάλυψαν οι «πελάτισσές» της, που ήταν τέσσερα επίσης ανήλικα κορίτσια.

Κλείσιμο
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αγίου Κηρύκου εντόπισαν τις τέσσερις μαθήτριες ηλικίας 15 και 16 χρόνων να κινούνται ύποπτα και τους έκαναν έλεγχο.

Πάνω τους βρήκαν μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, που οι ίδιες ομολόγησαν ότι είχαν αγοράσει λίγο νωρίτερα αντί του ποσού των 10 ευρώ από την 16χρονη γνωστή τους.

Όπως αποδείχθηκε, ο 51χρονος πατέρας της ήταν αυτός που είχε δώσει τα ναρκωτικά στην ανήλικη για να τα πουλήσει.

Στο σπίτι τους έγινε έρευνα και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης βάρους 1,8 γραμμαρίων.

Οι τέσσερις ανήλικες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου με την κατηγορίας της κατοχής ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του 51χρονου και της κόρης του σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια ναρκωτικών.

Δυο Έλληνες συνελήφθησαν στον Αρχάγγελο της Ρόδου, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου που τους έκαναν αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους 117,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 12 ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Διαβάστε το Δελτίου Τύπου της Αστυνομίας παρακάτω

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σε μας θα κάνουν μήνυση; Η ΕΛ.ΑΣ. τα λέει... Αυτό είναι το σήμα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ που εκδόθηκε στις 9/3.Μπορείτε να το βρείτε στο http://www.astynomia.gr/
Ανακοινώσεις Γ.Α.Δ.Π. Βορείου Αιγαίου

Μυτιλήνη, 9 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ανήλικες ημεδαπές για ναρκωτικά, στον Εύδηλο Ικαρίας

Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 51χρόνου ημεδαπού και της 16χρονης κόρης του

Συνελήφθησαν, χθες (08-03-2013) το βράδυ, στον Εύδηλο Ικαρίας της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, (4) ημεδαπές ηλικίας 15 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών».

Δικογραφία σχηματίσθηκε επίσης, σε βάρος ενός 51χρονου ημεδαπού και της 16χρονης κόρης του, για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τέσσερις συλληφθείσες, προχθές (07-03-2013) το απόγευμα, συμμετείχαν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία μικροποσότητας κάνναβης (χασίς), έναντι του χρηματικού ποσού των 10 ευρώ.

Την παραπάνω ναρκωτική ουσία, προμήθευσε σε μία εκ των συλληφθέντων, ο 51χρονος μέσω της 16χρονης κόρης του.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης