Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε επί τέσσερα χρόνια τα ανήλικα ανίψια του και τα βιντεοσκοπούσε

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε επί τέσσερα χρόνια τα ανήλικα ανίψια του και τα βιντεοσκοπούσε

Ο 51χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε τις αρρωστημένες πράξεις του, βίαζε από το 2009 έως το 2013  τα ανίψια του -δύο αγόρια κι ένα κορίτσι- όταν μάλιστα το μικρότερο από αυτά ήταν μόλις 3 ετών

undrage_sexual_abuse_art
Σοκάρει νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τον ίδιο τους τον θείο στη Θεσσαλονίκη!

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, ο 51χρονος άνδρας με διάφορα ανταλλάγματα, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα τρία ανήλικα ανίψια του, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι!

Ο εφιάλτης των παιδιών ξεκίνησε το 2009. Πρόκειται για δύο αδέρφια και το ξαδερφάκι τους, οι γονείς των οποίων τα άφηναν στη γιαγιά και στον παππού τους που έμεναν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάνε στη δουλειά τους.

Εκεί όμως, έμενε και ο 51χρονος θείος των παιδιών, ο οποίος όποτε έλειπαν όλοι από το σπίτι έβρισκε την ευκαιρία και βίαζε τα ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, βιντεoσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του! Τότε, εκείνα ήταν μόλις, 3, 5 και 6 ετών αντίστοιχα!

Ένα από τα παιδιά, αγόρι, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο του τον θείο κι έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική καταγγελία του 18χρονου, ο προαναφερόμενος το χρονικό διάστημα από 2009 έως 2013, σε διαμέρισμα όπου διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των τριών ανήλικων ανιψιών του, προσφέροντας διάφορα υλικά ανταλλάγματα. Επιπρόσθετα, αρκετές φορές βιντεοσκοπούσε τις γενετήσιες πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 51χρονος παραδέχτηκε στις Αρχές τις αρρωστημένες πράξεις του κι αναμένεται να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες από εδώ και πέρα.

Κλείσιμο
Πηγή: thestival

Ειδήσεις σήμερα

Χωρίς θρησκείες, χωρίς σύνορα, χωρίς ιδιοκτησία: Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50

Καιρός: Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ - Δείτε πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

Ανεμβολίαστη η Βόρεια Ελλάδα: Δεν κλείνουν ραντεβού - Τα ποσοστά κάλυψης ανά περιφέρεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης