Η ώρα του σεισμού στα Τρίκαλα - Πανικόβλητος τρέχει ο κόσμος - Δείτε βίντεο
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στα Τρίκαλα - Δείτε τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα ρούχων και μάντρα αυτοκινήτων
Πανικός επικράτησε στα Τρίκαλα την ώρα του σεισμού των 6 Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλία, 16 χλμ νότια της Ελασσόνας.
Δείτε χαρακτηριστικά στα βίντεο πώς έτρεξαν οι πελάτες στην έξοδο καταστημάτων, πώς πετάχτηκε ο κόσμος έξω από σπίτια και γραφεία επί της Ιουλιέτας Αδάμ, αλλά και πώς καταγράφηκε ο σεισμός σε μεγάλη μάντρα αυτοκινήτων της πόλης:
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.