Ένταση επικράτησε πριν από λίγο μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που διαμαρτύρονταν στον Λευκό Πύργο κατά του lockdown που επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Τα άτομα συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο μετά από κάλεσμα μέσω Facebook, προκειμένου να διαδηλώσουν κατά των περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, απέτρεψαν τα άτομα από το να προχωρήσουν σε αποκλεισμό δρόμου. Ακολούθησε ένταση με τους διαδηλωτές να επιτίθενται λεκτικά στους αστυνομικούς.
Σε ορισμένους νεαρούς βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.