Κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίουμετά την καταγγελία μιας ανήλικης μαθήτριας, ότι ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στο οποίο πήγαινε την παρενοχλούσε σεξουαλικά κάνοντάς της άσεμνες προτάσεις απευθείας και διαδικτυακά.
Η 16χρονη μαθήτρια ενημέρωσε αρχικά τους γονείς της ότι ο επιχειρηματίας είχε αρχίσει πρώτα να της στέλνει απρεπή μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων, αλλά στην συνέχεια την πλησίαζε την ώρα που έκανε προπόνησης και της επαναλάμβανε όσα της είχε στείλει σε μηνύματα.
Η μαθήτρια πήγε μαζί με τους γονείς της στους αστυνομικούς και υπέβαλαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κατά του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. Οι άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου με την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του, στην οποία περιλαμβάνονται οι συνομιλίες του στα social media με την 16χρονη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.