Δερβένι: Τραγωδία με οδηγό που βγήκε να βοηθήσει σε τροχαίο και σκοτώθηκε
Τον άτυχο 55χρονο παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο
Μία ασύλληπτη τραγωδία με θύμα έναν 55χρονο εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Δερβένι, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Όλα ξεκίνησαν όταν εν μέσω καταρρακτώδους βροχής, μία νταλίκα δίπλωσε λίγο πριν την έξοδο για Λαγυνά, στο ρεύμα προς Καβάλα. Δευτερόλεπτα μετά, πάνω στο φορτηγό προσέκρουσε ΙΧ όχημα που δεν πρόλαβε να σταματήσει.
Βλέποντας την εικόνα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 55χρονος οδηγός, υπήκοος Γεωργίας, στάθμευσε το αυτοκίνητό του και κινήθηκε πεζός προς το σημείο ώστε να βοηθήσει τα άτομα που είχαν εμπλακεί στο ατύχημα. Όταν όμως προσέτρεξε, πιθανώς λόγω της χαμηλής ορατότητας και της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή, παρασύρθηκε από επερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο 55χρονος διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε.
Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος όμως έφερε ελαφρύτερα τραύματα και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.