«Εκείνη τη νύχτα άδειασα τόσο, που όταν μου πέταξαν το μαχαίρι δεν βρήκε πουθενά να καρφωθεί», γράφει η φωτογραφία που ανέβασε η κ. Δόγκα, η οποία συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «'Μίλα ψιθυριστά όταν μιλάς γι'αγάπη'. Τ. Λειβαδίτης, ο ποιητής της καρδιάς μου. Dedicated».
Επίσης άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ βάζοντας έναν άγγελο που θρηνεί σε ένα κενοτάφιο κρατώντας ένα στεφάνι.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους