Στον «πάγο» οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων του Ιουνίου από το ΤΑΙΠΕΔ

Στον «πάγο» οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων του Ιουνίου από το ΤΑΙΠΕΔ

Οι προσφορές για το νέο πακέτο των ηλεκτρονικών δημοπρασιών μέσω του e-publicrealestate ήταν προγραμματισμένο να κατατεθούν στο τέλος Ιουνίου

Στον «πάγο» οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων του Ιουνίου από το ΤΑΙΠΕΔ
Στον "πάγο" έβαλε, ως αναμενόμενο, τις δημοπρασίες δημοσίων ακινήτων που προβλεπόταν να πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας, εν αναμονή των εξελίξεων σε πολιτικό επίπεδο.

Οι προσφορές για το νέο πακέτο των ηλεκτρονικών δημοπρασιών μέσω του e-publicrealestate ήταν προγραμματισμένο να κατατεθούν στο τέλος Ιουνίου, ωστόσο, μέχρι νεοτέρας, το Ταμείο ανέστειλε για μία ακόμη φορά τη διαδικασία, για την οποία, ούτως ή άλλως, το ενδιαφέρον ιδιωτών επενδυτών ήταν μηδαμινό. Πληροφορίες από το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρουν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες και μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι διαγωνισμοί "ωστόσο το Ταμείο προχωρά κανονικά την προετοιμασία με το ξεκαθάρισμα των πιο ώριμων ακινήτων και είναι έτοιμο να επανεκκινήσει τις διαδικασίες άμεσα και πάντως όταν οι συνθήκες το ευνοούν", όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Σημειώνεται εδώ ότι οι διαδικασίες για τα ακίνητα που προορίζονταν προς πώληση, με ημερομηνία υποβολής των πρώτων προσφορών στις 30 Ιουνίου είχαν ήδη λάβει μία πρώτη αναβολή στο τέλος του 2014, εξαιτίας των εκλογών, τότε, του Ιανουαρίου.

Οσον αφορά ειδικότερα τα ακίνητα που επρόκειτο να βγούν στην αγορά, αφορούν οικόπεδα και κτίρια ανά την Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο Αργος, την Καλαμάτα, την Κεφαλλονιά, την Κώ, τη Φθιώτιδα, την Πάτρα αλλά και στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης