Οι μακαρονάδες του δρόμου

Οι μακαρονάδες του δρόμου

Ο μπάρμαν Χάρης Παναγούλιας, σε μια γειτονιά του Αιγάλεω που έχει καταστεί σημείο συνάντησης για όλο το Λεκανοπέδιο, έστησε μια αστική διατροφική καντίνα που προσφέρει καμαρωτές μακαρονάδες στα όρθια και στα 3 ευρώ

Οι μακαρονάδες του δρόμου
Ο Χάρης Παναγούλιας στα 29 του χρόνια είναι ένας γνωστός και επιτυχημένος μπάρμαν. Αν και Νεοσμυρνιώτης, πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω όπου εκεί, στον πεζόδρομο της Μάρκου Μπότσαρη (γωνία με την Παλαιών Πατρών Γερμανού), έστησε το γευστικό στρατηγείο του προσφέροντας κοκτέιλς με όσο το δυνατόν απλά και καθαρά υλικά. Ο Χάρης είναι ο άνθρωπος που έστησε εξ αρχής το Qahwa Alcohol, ένα από τα μέλη της συστάδας Qahwa που έδωσε ορατότητα σε μια ολόκληρη περιοχή λίγα λεπτά απόσταση από τη στάση του Μετρό στον Εσταυρωμένο.



Ο Χάρης λοιπόν μπορεί να μετρά πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας ως μπάρμαν, αλλά ούτε ένα μήνα ως δημιουργός μιας νέου τύπου αστικής διατροφικής καντίνας που θέλει και επιθυμεί να καταστεί το απόλυτο σημείο αναφοράς για την «μακαρονάδα του δρόμου» σε όλο το Λεκανοπέδιο. Ο Χάρης, δίπλα στο Qahwa Alcohol, έφτιαξε από τις αρχές του Ιουλίου το kamaroni. Έχοντας στο πλευρό του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα διαμόρφωσε μια γκάμα επιλογών που μετράει σε διαφορετικές ηλικίες, εισοδήματα και διατροφικές προσεγγίσεις. Καλές, χορταστικές μακαρονάδες για όλα τα βαλάντια, απρόσμενοι συνδυασμοί αλλά και μνήμες μαμαδίστικων συνταγών.

Ο Χάρης δηλώνει με ειλικρίνεια ότι αγαπά τα μακαρόνια, λατρεύει τους συνδυασμούς και θέλει πάντα να ξυπνά μνήμες… Το εγχείρημα του χρειάζεται επιμονή και… στράτευση – δυό χαρακτηριστικά που ο ίδιος διαθέτει. Για το τέλος, κράτησα τις τιμές. Οι μακαρονάδες –σε μια ωραία χάρτινη συσκευασία, με πιρουνάκι στο πλάι και την απαραίτητη χαρτοπετσέτα- αρχίζουν από 3 ευρώ –εκείνη με το βούτυρο- και φθάνουν τα 7,40 ευρώ – τόσο κοστίζει η Ταρτούφο με την τρούφα να μένει στον ουρανίσκο.
Κλείσιμο

ΥΓ: Ο Παναγιώτης Μπάφης και το γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών & εφαρμογών bafis ευθύνεται για το αποτέλεσμα και του Kamaroni– άλλωστε, ο ίδιος και το γραφείο έβαλε την σφραγίδα για ολόκληρη την συστάδα Qahwa.

Info
www.facebook.com/kamaroni.gr
Παλαιών Πατρών Γερμανού 5, Αιγάλεω, τηλ. 210 598 1099
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης