Το φαγητό ενώνει

Το φαγητό ενώνει

Οι startup ask4food και e-table ενώνουν τις δυνάμεις τους και… μας ανοίγουν την όρεξη

Το φαγητό ενώνει
Το ask4food.gr το γνωρίσαμε ως ένα “community site”, με χιλιάδες κριτικές και βαθμολογίες για εστιατόρια της Αθήνας και της υπόλοιπης Αττικής. «Σκεφτείτε το σαν ένα πλήρες ευρετήριο εστιατορίων, εμπλουτισμένο με χιλιάδες σχόλια και βαθμολογίες από τους ίδιους τους πελάτες των καταστημάτων», μου είχε επισημάνει σε παλιότερη κουβέντα μας ο Δημήτρης Σπανός, που δημιούργησε την πλατφόρμα μαζί με τον Σπύρο Δοξιάδη.


Η ομάδα του ask4food.gr

Το e-table.gr, από την πλευρά του, προσφέρει στους χρήστες μια πλατφόρμα online κρατήσεων μέσα από την οποία ανακαλύπτουν και επιλέγουν νέα εστιατόρια. «Η πληροφορία που έχουμε δημιουργήσει για τα εστιατόρια είναι κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Για κάθε εστιατόριο, το e-table.gr έχει δημιουργήσει ένα προφίλ με πολυεπίπεδη πληροφορία που περιλαμβάνει εικόνες, περιγραφικό κείμενο, επιβεβαιωμένες κριτικές και σε μερικές περιπτώσεις εικονική περιήγηση 360 μοιρών που έχουμε δημιουργήσει εμείς», εξηγεί ο Γιώργος Αρφαράς που ξεκίνησε την όλη ιδέα παρέα με τον Κώστα Σαριδάκη.
Κλείσιμο


Η ομάδα του e-table.gr

Οι δύο λοιπόν υπηρεσίες ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες κάτι που στα μάτια μας φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό: την έναρξη της συνεργασίας τους. Με τη σημερινή πρώτη της μορφή, οι επισκέπτες του ask4food βλέπουν στη σελίδα κάθε εστιατορίου τις προσφερόμενες εκπτώσεις που έχει εξασφαλίσει το e-table, καθώς και τους τρόπους για να ολοκληρώσουν άμεσα την κράτησή τους. Τις προσεχείς εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση των δύο συστημάτων, ώστε η κράτηση να επιτυγχάνεται χωρίς να χρειάζεται να απομακρύνεται ο χρήστης από τη σελίδα του εστιατορίου. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και όπως λένε και οι ίδιοι: καλή όρεξη και καλή ανακάλυψη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης