Volvo εντός 48 ωρών

Volvo εντός 48 ωρών

Δέσμευση για παράδοση των μοντέλων της άμεσα μετά την αγορά τους, αναλαμβάνει η η Volvo Car Hellas.

Volvo εντός 48 ωρών
Όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της σουηδικής μάρκας, εντός διαστήματος μόλις δύο ημερών (48 ωρών) θα παραδίδονται τα V40, V40 Cross Country, S60, V60 και XC60, καλύπτοντας σχεδόν κάθε δυνατό συνδυασμό επιπέδων εξοπλισμού και χρωμάτων.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «η δέσμευση αυτή της Volvo Car Hellas πέρα από την όποια εμπορική χροιά έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς επιβεβαιώνει έμπρακτα και εμφατικά, την προσήλωση της σουηδικής μάρκας στην ελληνική αγορά». Η δέσμευση παράδοσης του νέου αυτοκινήτου στον πελάτη εντός 48 ωρών από την αγορά, αφορά εκτελωνισμένα αυτοκίνητα που έχουν ήδη αφιχθεί στην Ελλάδα. Τα αυτοκίνητα αυτά χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, στοιχείων πρόσθετου εξοπλισμού, χρωμάτων κλπ., έτσι ώστε να είναι δυνατό να ικανοποιηθεί σχεδόν οποιοσδήποτε συνδυασμός τεχνικών προδιαγραφών και εξοπλισμού επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Τα V40, V40 Cross Country, S60, V60 είναι διαθέσιμα και με τον diesel κινητήρα των 1.600 κ.εκ., τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Διαθέσιμες είναι επίσης οι εκδόσεις Livstyl, οι οποίες προσφέρουν επιπλέον εξοπλισμό αξίας από 3.000 έως 5.000 €, ανάλογα με το μοντέλο, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση! Τέλος, η δέσμευση παράδοσης εντός 48 ωρών ισχύει και για το XC60, το μεσαίο SUV της Volvo, με τη νέα γενιά δίλιτρων κινητήρων Drive-E με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης