Video: Το απίστευτο ατύχημα Αλόνσο - Ράικονεν

Video: Το απίστευτο ατύχημα Αλόνσο - Ράικονεν

Με ένα τρομακτικό ξεκίνημα άρχισε το φετινό Grand Prix της Αυστρίας, με πρωταγωνιστές τους Kimi Raikkonen και Fernando Alonso. Ευτυχώς κανένας εκ των δύο δεν τραυματίστηκε.

Video: Το απίστευτο ατύχημα Αλόνσο - Ράικονεν
Η εκκίνηση του Αυστριακού GP ήταν επεισοδιακή καθώς ο poleman Λιούις Χάμιλτον έχασε το προβάδισμα από το έτερο οδηγό της Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ.  Στη στροφή 2 είχαμε δράμα, η McLaren του Aλόνσο  βρέθηκε πάνω στη Ferrari του Raikkonen στην έξοδο, στις μπαριέρες. Ο αλυτάρχης αναγκάστηκε να εμπλέξει αμέσως το αυτοκίνητο ασφαλείας μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμμια και τα μονοθέσια από το σημείο.  To κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας των σημερινών μονοθεσίων επέτρεψε  στους Ράικονεν και Aλόνσο να βγουν ανέπαφοι απ' αυτή τη σύγκρουση.  Όπως φάνηκε στο replay o Φινλανδός δέχτηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του μονοθεσίου που αποσταθεροποιήθηκε απότομα μετά την έξοδο από τη στροφή, πιθανόν κάποιος τον έσπρωξε και στην επαναφορά βρέθηκε στην πορεία της McLaren που δεν είχε κάπου να πάει και ανέβηκε πάνω στη Ferrari.

Κλείσιμο


Στον 6ο γύρο ο αγώνας ξαναβρήκε ρυθμό με το Ρόσμπεργκ ν' ανοίγει αμέσως τη διαφορά από το Χάμιλτον εκτός ζώνης DRS (σ.σ: πάνω από 1 sec).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης