Είναι η δεύτερη νίκη του Ισπανού στο θρυλικό ράλι και πρώτη στη Λατινική Αμερική, αφού η προηγούμενη ήταν πριν από μία δεκαετία, το 2004, στη τελευταία του συμμετοχή στη κατηγορία των μοτοσικλετών!
Τελικά μάλλον ίσχυσαν οι εντολές της Mini και έτσι 24 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό του Βαλπαραΐσο, ο Στεφάν Πετερανσέλ σταμάτησε, περιμένοντας τον νικητή αλλά και τον Νάσερ Αλ Ατίγια , ώστε να περάσουν σε σχηματισμό τη γραμμή του τερματισμού, σε έναν αγώνα όπου τα X-raid κυριάρχησαν.
Οι τρεις προαναφερθέντες έκαναν κατάληψη στο βάθρο, με τον νικητή της τελευταίας ειδικής των 157 χιλιομέτρων από τη Λα Σερένα, Ζινιέλ ντε Βιγιέ, να κατακτά την τέταρτη θέση με το Toyota του.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.