Αϊτή: Έφτασαν τα χίλια τα θύματα του τυφώνα Μάθιου
Το σύνολο των νεκρών υπολογίστηκε από το πρακτορείο Reuters μετά από συλλογή στοιχείων από τοπικές αρχές
Ο αριθμός των ατόμων που σκοτώθηκαν στην Αϊτή κατά την θεομηνία του τυφώνα Μάθιου έφτασε τους 1.000 χθες, ενώ η χώρα μάχεται εναντίον της χολέρας και μερικές αρχές αναγκάστηκαν να θάψουν τους νεκρούς σε μαζικούς τάφους.
Ο ισχυρός τυφώνας, η χειρότερη καταιγίδα της Καραϊβικής σε σχεδόν δέκα χρόνια, έπληξε την Αϊτή την Τρίτη με ανέμους ταχύτητας 230 χλμ/ώρα και καταρρακτώδεις βροχές.
Το σύνολο των νεκρών υπολογίστηκε από το πρακτορείο Reuters μετά από συλλογή στοιχείων από τοπικές αρχές. Η χώρα είναι η φτωχότερη της Βόρειας και Νότιας Αμερικής.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.