Star Wars mania... και σε γραμματόσημα!

Star Wars mania... και σε γραμματόσημα!

Χαρακτήρες όπως ο Λουκ Σκαΐγουόκερ, ο Χαν Σόλο, η πριγκίπισσα Λέιλα, ο κακός Νταρθ Βέιντερ, ο μάστερ Γιόντα, ο Όμπι Ουάν Κενόμπι, ο Αυτοκράτορας, ο Μπόντα Φετ, αλλά και οι νεότεροι χαρακτήρες όπως οι Ρέι, Φιν και Κύλο Ρεν, αποτυπώνονται στη σειρά των γραμματοσήμων που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου

Star Wars mania... και σε γραμματόσημα!
Είναι ίσως η πιο πετυχημένη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας, με εκατοντάδες εκατομμύρια φανατικούς υποστηρικτές σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη και εύρος ηλικιών που αγγίζει πολλές γενιές. Η Star Wars mania συνεχίζεται και βγαίνει σε... γραμματόσημα, εκτός από την έβδομη ταινία που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους, προκαλώντας πραγματική παράνοια όχι μόνο στο – έτσι και αλλιώς – φανατικό κοινό της, αλλά και στους συλλέκτες.

Κλείσιμο


Η γκάμα περιλαμβάνει εικόνες τόσο από την καινούργια ταινία, όσο και από τις προηγούμενες έξι. Πρόκειται για 18 εξαιρετικά προσεγμένα σε επίπεδο σχεδιασμού γραμματόσημα, τα οποία θα τεθούν στη διάθεση του κοινού μέσα στον Οκτώβριο και αναμένεται να προκαλέσουν σάλο. Από τα 18 γραμματόσημα, τα 15 προέρχονται από τις έξι προηγούμενες ταινίες και τα τρία από την έβδομη συνέχεια.



Χαρακτήρες όπως ο Λουκ Σκαΐγουόκερ, ο Χαν Σόλο, η πριγκίπισσα Λέιλα, ο κακός Νταρθ Βέιντερ, ο μάστερ Γιόντα, ο Όμπι Ουάν Κενόμπι, ο Αυτοκράτορας, ο Μπόντα Φετ, αλλά και οι νεότεροι χαρακτήρες όπως οι Ρέι, Φιν και Κύλο Ρεν, αποτυπώνονται στη σειρά των γραμματοσήμων που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, προσθέτοντας ένα ακόμη «gadget» στην – ήδη – πλούσια συλλογή των θαυμαστών του «Πόλεμου των Άστρων».



Η γκάμα σχεδιάστηκε από τον Βρετανό Μάλμολκ Τουίν, και εκτός των χαρακτήρων που θα εμφανίζονται, θα υπάρχουν και έξι οχήματα και διαστημόπλοια που χρησιμοποιούνται στη σειρά. Κάθε γραμματόσημο περιέχει και μία δεύτερη φιγούρα, η οποία σχετίζεται με τον βασικό χαρακτήρα. Τα γραμματόσημα θα τεθούν στην κυκλοφορία στις 20 Οκτωβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.royalmail.com/starwars, καθώς και σε 8.000 ταχυδρομεία στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ υπάρχει μέριμνα και για τον υπόλοιπο κόσμο στο άμεσο μέλλον.



Η σειρά STAR WARS εμφανίστηκε το 1977 και εξελίχθηκε σε δύο τριλογίες. Στις 17 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει η θεατρική εκδοχή της έβδομης ταινίας με τίτλο: STAR WARS: Η Δύναμη Ξυπνά, ενώ οι άλλες δύο ταινίες για τη συμπλήρωση της τρίτης τριλογίας, θα γυριστούν στη Βρετανία.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης