Βραζιλία: Στα όρια του στατιστικού λάθους η διαφορά Ρούσεφ-Σίλβα
Η απερχόμενη πρόεδρος βρίσκεται τέσσερις μονάδες πίσω από την υποψήφια της αντιπολίτευσης
Στα όρια του στατιστικού λάθους βρίσκεται πλέον η διαφορά της σημερινής προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ από την υποψήφια της αντιπολίτευσης Μαρίνα Σίλβα σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση εν όψει του πιθανού δεύτερου γύρου των επερχόμενων προεδρικών εκλογών.
Η έρευνα της εταιρείας Datafolha έδειξε ότι η Μαρίνα Σίλβα συγκεντρώνει το 47% των προτιμήσεων των βραζιλιάνων ψηφοφόρων με την Ντίλμα Ρούσεφ να ακολουθεί με το 43%.
Την περασμένη εβδομάδα αντίστοιχη έρευνα της Datafolha προέβλεπε επικράτηση της Σίλβα με 48% έναντι 41% της Ρούσεφ.
Πάντως μια άλλη δημοσκόπηση όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters δείχνει τις δυο βασικές προεδρικές υποψήφιες να μάχονται ψήφο με ψήφο.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.