Iράκ: Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν άνδρα δια λιθοβολισμού για μοιχεία
Είναι το πρώτο γνωστό κρούσμα εφαρμογής της τιμωρίας αυτής από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ
Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου στη Μοσούλη του βορείου Ιράκ έναν άνδρα τον οποίο δικαστήριό τους καταδίκασε σε θάνατο για το έγκλημα της μοιχείας.
Η εκτέλεση, η οποία έγινε την Πέμπτη, είναι το πρώτο γνωστό κρούσμα εφαρμογής της τιμωρίας αυτής από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ.
Ωστόσο, αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί από άνδρες της ίδιας οργάνωσης στις περιοχές τις οποίες ελέγχει στη Συρία.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.