Σιμεόνε: «Θα είμαι του χρόνου στην Ατλέτικο»

Σιμεόνε: «Θα είμαι του χρόνου στην Ατλέτικο»

Ο Αργεντινός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Ατλέτικο παρότι υπήρξε ομάδα που του προσέφερε 35 εκατ. για να φύγει, ενώ μίλησε και για τη μείωση στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του

Σιμεόνε: «Θα είμαι του χρόνου στην Ατλέτικο»
«Θα μείνω στην Ατλέτικο και τη νέα χρονιά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Οι παίκτες μου δίνουν ενέργεια κάθε μέρα, δεν έχω κάτι να παραπονεθώ, είμαι ικανοποιημένος». 

Ο Τσόλο Σιμεόνε έδωσε ένα οριστικό τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί ή να σκέφτεται την αποχώρηση από τους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο παραδέχθηκε ότι αυτή η απόφαση δεν ήταν… εύκολη ενώ αποκάλυψε ότι είχε στα χέρια του μια εκπληκτική πρόταση, χωρίς να κατονομάσει την ομάδα που τον προσέγγισε.

Κλείσιμο
«Μετά τον τελικό του Champions League (σ.σ με την Ρεάλ πέρσι στο Μιλάνο), έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου, άκουγα όλη την Ρεάλ να πανηγυρίζει και αυτό με πόνεσε πολύ. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να φύγω. Μια ομάδα μου προσέφερε 35 εκατ. λόγους για να το κάνω αλλά δεν ήθελα, ταυτίζομαι ακόμα με αυτή την ομάδα» είπε ο Τσόλο, ο οποίος απάντησε και στην ερώτηση για το ποιος ήταν ο λόγος που πρόσφατα μείωσε τη διάρκεια του συμβολαίου του από το 2020 μέχρι το 2018. «Ηταν καλύτερα για μένα και για το κλαμπ. Αν έφευγα δεν θα ήταν εύκολο να με πληρώνουν με πολλά χρόνια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης