Κανονική Τρίτη και… 13 για τον Ολυμπιακό η σημερινή! Την ημέρα που έγινε γνωστό πως ο Ντάνιελ Χάκετ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, προέκυψε νέο πρόβλημα στους «ερυθρόλευκους»!
Οι Πειραιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αποχωρεί με σφίξιμο στη μέση. Ωστόσο, ο «υπαρχηγός» των πρωταθλητών Ελλάδας θα ακολουθήσει την αποστολή στο Κάουνας και εκεί θα αποφασίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για το αν θα τον χρησιμοποιήσει.
Σενάριο για Ολυμπιακό και Φάρμαρ!
Από κει και πέρα η παρέλαση των ονομάτων για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ντάνιελ Χάκετ στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με το νέο να είναι αυτό του Τζόρνταν Φάρμαρ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportando.com».
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τον Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία από το NBA και παράλληλα είναι γνώστης της ευρωπαϊκής πραγματικότητας, έχοντας αγωνιστεί σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (δύο φορές), Αναντολού Εφές και Νταρουσάφακα.
Φέτος, ο Φάρμαρ ξεκίνησε τη σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς, με τους οποίους πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε δύο επίσημα ματς, καθώς στις αρχές Νοεμβρίου έλυσε τη συνεργασία του και πλέον είναι χωρίς ομάδα.