Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκανε αποδεκτή την έφεση της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση Νεϊμάρ και οι Ροσέλ, Μπαρτομέου κρίθηκαν αθώοι για την υπόθεση του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας
Οι δυο παράγοντες των «μπλαουγκράνα» κινδύνευαν με διετή φυλάκιση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού κατηγορούνταν για φορολογικές παραβάσεις στη μεταγραφή του 24χρονου σταρ από τη Σάντος το καλοκαίρι του 2013.
Παράλληλα, ο εισαγγελέας του δικαστηρίου της Μαδρίτης είχε απαιτήσει πρόστιμο ύψους 22.200.000 ευρώ στους πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης.
Τελικά, η απόφαση της Πέμπτης ακυρώνει όλες τις ενέργειες που είχε κάνει το Εθνικό Δικαστήριο της ισπανικής πρωτεύουσας.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.