Δημοσίευμα από ιστοσελίδα που ασχολείται κυρίως με τους Γκανέζους ποδοσφαιριστές κάνει λόγο για κακές σχέσεις μεταξύ των δυο αντρών, ενώ επικαλείται και ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για τον Εσιέν
Κακές φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του Μίκαελ Εσιέν με τον Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της γκανέζικης ιστοσελίδας «ghanaweb.com». Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει πως οι σχέσεις του συμπατριώτη τους με τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι διαταραγμένες τις τελευταίες ημέρες, κάτι που φάνηκε και από το ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν το χρησιμοποίησε ούτε ως αλλαγή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, αναφέρεται πως μετά τη ληστεία στο σπίτι του, ο Γκανέζος άσσος είναι απογοητευμένος από το εν λόγω γεγονός.
Τέλος, οι συμπατριώτες του Εσιέν υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κρατήσει για αρκετά χρόνια τον έμπειρο χαφ στην Ελλάδα, αλλά το μεγάλο συμβόλαιο που έχει, μπορεί να καλυφθεί εύκολα από άλλες χώρες και ομάδες που ενδιαφέρονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Κίνα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ