Την Πέμπτη θα κριθεί η συμμετοχή του Πέτγουεϊ στη Βιτόρια
Στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια θα κριθεί η συμμετοχή του Μπρεντ Πέτγουεϊ στην αποστολή
Χωρίς προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Έισι Λο, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είδε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, χωρίς να νιώθει την παραμικρή ενόχληση στη μέση του.
Ο Αμερικανός, ανυπομονεί να επιστρέψει στην δράση, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στη Βιτόρια, αλλά το τεχνικό και το ιατρικό τιμ σκέφτεται, ότι κάτι τέτοιο θα εμπεριείχε ρίσκο, αφού εκτός των άλλων δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή του στην αποστολή, έστω και για ψυχολογικούς λόγους δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Η τελική απόφαση, θα παρθεί μετά το πέρας και της αυριανής τελευταίας προπόνησης στην Ελλάδα που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.