Αυγενάκης: Τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα κοστίζουν

Αυγενάκης: Τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα κοστίζουν

Mε αφορμή τη συνέντευξη του Τόμας Βίζερ

Αυγενάκης: Τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα κοστίζουν
Για επιλεκτική ευαισθησία κατηγορεί την κυβέρνηση ο Λευτέρης Αυγενάκης επισημαίνοντας πως «τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα κοστίζουν».

Σε δήλωσή του με αφορμή τη συνέντευξη του τέως επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, και το κόστος της διαπραγμάτευσης του 2015 ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επισημαίνει πως ο κ. Βίζερ αναφερόμενος σε συνέντευξή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και την διαπραγμάτευση 2015 τόνισε ότι κόστισε 200 δισ. ευρώ! Μάλιστα ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε τη δήλωση του κ. Βίζερ ότι για αυτό φέρει ευθύνη ολόκληρη η κυβέρνηση και όχι μόνο ο κ. Βαρουφάκης. «Αυτά για το asset του Τσίπρα… που παραδέχθηκε σε συνέντευξή του το καλοκαίρι του 2017 ότι "έχω κάνει μεγάλα λάθη, στην επιλογή των ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά". Μόνο κ. Τσίπρα που αυτά τα λάθη κοστίζουν! Όταν λοιπόν ο κ. Τσίπρας μιλά για σκάνδαλα καλό θα είναι να γνωρίζει πόσο κόστισε ο ίδιος και η παρέα του. Διακρίνουμε επιλεκτική ευαισθησία...» κατέληξε στη δήλωσή του ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή