Δείτε το ζιγκ - ζαγκ κούρεμα του Ronaldo

Δείτε το ζιγκ - ζαγκ κούρεμα του Ronaldo

Τι έκανε τον άσο της στρογγυλής θεάς να ξυρίσει το κεφάλι του

Δείτε το ζιγκ - ζαγκ κούρεμα του Ronaldo
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν, αλλά και απόρησαν με το κούρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Cristiano Ronaldo στον αγώνα που είχε η ομάδα του Πορτογαλία απέναντι στις ΗΠΑ και έλειψε με σκορ 2-2.

Κλείσιμο

 
Όμως, σύμφωνα με μια ιστορία που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, υπάρχει μια πολύ γλυκιά ιστορία πίσω από το κούρεμα αυτό: ο άσος της μπάλας φαίνεται ότι αποφάσισε να χαράξει με τον τρόπο αυτό τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του όχι λόγω κάποιας μόδας ή τρέλας, αλλά για να δείξει με τον τρόπο αυτό τη συμπαράστασή του σε ένα μικρό αγόρι από την Ισπανία, στον Erik Ortiz Cruz.


 
Λέγεται ακόμα ότι ο Ronaldo πλήρωσε και ολόκληρο το ιατρικό κόστος της επέμβασης του μικρού, ύψους 50.000 λιρών, ο οποίος χειρουργήθηκε τον Φεβρουάριο στον εγκέφαλο.
 
Και μιας και η εν λόγω εγχείρηση άφησε μια ουλή στο κεφάλι του Cruz, ο Ronaldo θέλησε να «αποκτήσει» μια ίδια και εκείνος με στόχο να νιώσει καλύτερα ο μικρός του θαυμαστής.
 
Ωστόσο, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει της φήμες. Άλλωστε, ο αρχηγός της Πορτογαλίας σπάνια μιλάει δημοσίως για το φιλανθρωπικό του έργο και συνεπώς θεωρείται απίθανο να αποφασίσει αυτή τη φορά να δώσει «εξηγήσεις».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης