Επίθεση κατά του Lochte στον Dancing With The Stars

Επίθεση κατά του Lochte στον Dancing With The Stars

«Νιώθω λίγο πληγωμένος. Ήρθα εδώ για να κάνω κάτι με το οποίο δεν ένιωθα και τόσο άνετα αλλά το έκανα», είπε ο Αμερικανός κολυμβητής

Επίθεση κατά του Lochte στον Dancing With The Stars
Δύο άνδρες με... άγριες διαθέσεις εισέβαλαν στο πλατό του Dancing With The Stars για να λιντσάρουν τον Αμερικανό κολυμβητή Ryan Lochte τον οποίο αποκαλούσαν «ψεύτη».

Ο Lochte μαζί με άλλα τρία μέλη της αμερικανικής ολυμπιακής ομάδας, «είχαν στήσει» ληστεία εις βάρος τους, προκειμένου να καλύψουν τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβησαν, όντας μεθυσμένοι, σε βενζινάδικο στο Ρίο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κλείσιμο
Ο Lochte όταν έγινε το συμβάν στεκόταν δίπλα στην παρτενέρ του και περίμενε να ακούσει τους κριτές. Η κριτής Carrie Ann Inaba μόλις είδε τους εισβολείς άρχισε να του λέει: «Ει πίσω σου. Με συγχωρείτε, με συγχωρείτε». 


Τη στιγμή που οι άνδρες ασφαλείας απομακρύνουν τους δύο εισβολείς από το πλατό του DWTS


Οι δύο εισβολείς απομακρύνθηκαν αμέσως από το πλατό και διακόπηκε η εκπομπή 



Την ίδια στιγμή άνδρες ασφαλείας της εκπομπής απομάκρυναν αμέσως τους δύο άνδρες ενώ και το κοινό αποκαλούσε τον Lochte «ψεύτη». Στη συνέχεια ο παρουσιαστής προχώρησε σε διαφημιστικό διάλειμμα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Όταν η εκπομπή επανήλθε ο παρουσιαστής ρώτησε τον αθλητή πώς αισθάνεται: «Είμαι καλά. Τόσα συναισθήματα περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Νιώθω λίγο πληγωμένος. Ήρθα εδώ για να κάνω κάτι με το οποίο δεν ένιωθα και τόσο άνετα αλλά το έκανα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης