Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης με την όμορφη Χαριτίνη Ηλιάδου, δηλώνει ξανά single. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Θοδωρής και η Χαριτίνη δεν είναι πια μαζί, αφού δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το πρόβλημα της απόστασης στη σχέση τους. Η Χαριτίνη ζει και σπουδάζει στην Κύπρο, γεγονός που ίσως να έπαιξε κάποιον ρόλο στον χωρισμό.
Ο γοητευτικός Θοδωρής, το βράδυ του Σαββάτου, συνόδευσε την αδερφή του,. Ελένη και τον Μάκη Παντζόπουλου, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιαμος και η Αγγελική Ηλιάδη. Στην παρέα τους, βρέθηκε και η πρώην συνεργάτις της Ελένης Μενεγάκη, Αντωνία Καλλιμούκου.
Κλείσιμο
Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ!, «τσάκωσε» τον Θοδωρή να φλερτάρει την όμορφη Αντωνία, η οποία είναι επίσης πρόσφατα χωρισμένη, από τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό. «Δεν έχει συμβεί ακόμα κάτι μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη», αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.