Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες πήραν από τον ιδιοκτήτη 250 ευρώ και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή - Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους
Δύο άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν σε οικία στα Μελίσσια, χθες το πρωί, και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη που βρισκόταν μέσα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες στη συνέχεια του πήραν 250 ευρώ και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.