Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πελάγη ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με εντάσεις έως 6 μποφόρ
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν λίγες σποραδικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο και σε μεμονωμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη. Σταδιακά οι βροχές θα περιοριστούν στα βορειοδυτικά. Ωστόσο, τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν σημαντικά και γρήγορα μέσα στη νύχτα προς Πέμπτη θα επεκταθούν στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Στη Δυτική Ελλάδα μάλιστα οι βροχές και οι καταιγίδες ενδέχεται να είναι κατά τόπους αρκετά έντονες. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν και πάλι τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πελάγη ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, με τάση σημαντικής ενίσχυσης αργά το βράδυ.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Αττική
Κλείσιμο
Καιρός: αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στα ανατολικά και από το βράδυ στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια οπού τις πρώτες πρωινές ώρες και εκ νέου από το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Καιρός: αραιές νεφώσεις, στα βόρεια κατά τόπους πιο πυκνές.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 στα νοτιά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στις ανατολικές Κυκλάδες μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.