Η δράση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ιάσιου Θεραπευτηρίου
Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε, η τελευταία για το 2017, κοινωνική δράση «Πρόσκληση στην Πρόληψη» το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στον Δήμο Καλλιθέας. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ιάσιου Θεραπευτηρίου- Γενική Κλινική Καλλιθέας και της κας Θεοτόκης (Τιτής) Ντολαπτσή σε συντονισμό με τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Καλλιθέας, το Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας.
Οι πολίτες που προσήλθαν είχαν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν καρδιογράφημα και υπέρηχο θυρεοειδούς καθώς και μετρήσεις για χοληστερίνη, σάκχαρο, τριγλυκερίδια, οξυγόνο αίματος και αρτηριακή πίεση.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.