Κόζανη: Πέθανε η 50χρονη που είχε υποστεί εισρόφηση πριν από τέσσερις μήνες
Είχε υποστεί βαριά εγκεφαλική βλάβη εξ αιτίας του διαστήματος που παρέμεινε χωρίς οξυγόνο
Μάνος Τσαγκαράκης
Πάλεψε επί σχεδόν τέσσερις μήνες για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά έχασε τη μάχη ανήμερα των Χριστουγέννων η 50χρονη που είχε πάθει εισρόφηση κατά τη διάρκεια του γεύματος που έπαιρνε με την οικογένειά της στις 3 Σεπτεμβρίου.
Η άτυχη γυναίκα, που είχε υποστεί και καρδιακή ανακοπή, είχε διακομιστεί αρχικά στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και παρέμεινε στη μονάδα αυξημένης φροντίδας ως τη στιγμή που άφησε την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 50χρονη είχε υποστεί βαριά εγκεφαλική βλάβη εξ αιτίας του διαστήματος που παρέμεινε χωρίς οξυγόνο. Γι’ αυτό, δεν ανέκτησε ποτέ επαφή με το περιβάλλον.
Η κηδεία της άτυχης γυναίκας τελέστηκε χθες σε κλίμα οδύνης από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κοζάνη.