Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων τον ιδιοκτήτη ενός ραδιοφωνικού σταθμού που εξέπεμπε χωρίς άδεια, την στιγμή που έκανε επισκευές στο πάρκο κεραιών στην περιοχή Λιγκιάδες όπου είχε στήσει την κεραία.
Ο 38χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και υπαλλήλους της αρμόδιας Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (Ε.Ε.Τ.Τ.) να έχει εγκαταστήσει παράνομο εκπομπής και λήψης ραδιοσήματος και κεραία και να κάνει εκπομπή ραδιοσήματος χωρίς την σχετική άδεια.
Ο εξοπλισμός του παράνομου σταθμού κατασχέθηκε και ο 38χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.