Σχεδόν οκτώ μήνες κυκλοφορούσε σαν... κύριος με τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει στις 12 Δεκεμβρίου του 2015 από μια τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, ένας 30χρονος Πακιστανός! Όμως, οι παράνομες βόλτες του πήραν τέλος μετά την ταυτοποίησή του.
Τα στοιχεία ταυτότητας του νεαρού αλλοδαπού εξακριβώθηκαν από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Άργους και, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε η κλεμμένη μοτοσικλέτα που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο 30χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
*** Μόνο για ένα βράδυ πρόλαβε να χαρεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο που έκλεψε από την περιοχή Κρηνίδες της Καβάλας ένας 36χρονος Έλληνας. Το επόμενο μεσημέρι κιόλας, εντοπίστηκε στην Καβάλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.