14χρονος έκλεβε σπίτια στη Ρόδο

14χρονος έκλεβε σπίτια στη Ρόδο

Ένας 45χρονος φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι που είχε στοχοποιήσει στην πόλη της Ρόδου, όσο ο μόλις 14 χρόνων συνεργός του τρύπωνε στο εσωτερικό για να αρπάξει το μεγάλο χρηματικό ποσό...

14χρονος έκλεβε σπίτια στη Ρόδο
Ένας 45χρονος φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι που είχε στοχοποιήσει στην πόλη της Ρόδου, όσο ο μόλις 14 χρόνων συνεργός του τρύπωνε στο εσωτερικό για να αρπάξει το μεγάλο χρηματικό ποσό και επίσης μεγάλης αξίας τα χρυσαφικά, που προφανώς γνώριζαν ότι υπήρχαν.

Οι δυο τσιγγάνοι βρήκαν ξεκλείδωτη την κεντρική πόρτα κι έτσι είχαν εύκολο έργο. Η κλοπή έγινε μέσα στο διήμερο από 17 ως 19 Φεβρουαρίου που οι ένοικοι του σπιτιού έλειπαν και εξιχνιάστηκε από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας. Ούτε τα χρήματα ούτε τα τιμαλφή βρέθηκαν και οι δράστες παρέμειναν ασύλληπτοι, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. 

Κλείσιμο
*** Το μπουφάν ενός 23χρονου, που είχε στις τσέπες του ένα κινητό και διάφορα κλειδιά, έκλεψε από ένα κατάστημα στην Κομοτηνή ένας 19χρονος Έλληνας. Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, είχε πάνω του μόνο το κινητό, ενώ τα υπόλοιπα κλοπιμαία βρέθηκαν σε ένα σημείο όπου τα είχε πετάξει και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης