Δεν ήθελε να αγοράσει ρούχα και τον λήστεψαν!

Δεν ήθελε να αγοράσει ρούχα και τον λήστεψαν!

Οι κακοποιοί χτύπησαν τον ανυπεράσπιστο 86χρονο και άρπαξαν από τις τσέπες του όσα χρήματα είχε

Δεν ήθελε να αγοράσει ρούχα και τον λήστεψαν!
Είχαν βάλει σκοπό να πάρουν χρήματα από έναν ηλικιωμένο, είτε νόμιμα είτε... παράνομα, δυο κακοποιοί που παρίσταναν τους πλανόδιους πωλητές ενδυμάτων σε ένα χωριό των Ιωαννίνων! Κι όταν εκείνος αρνήθηκε να αγοράσει τα ρούχα που του έδειχναν, τον λήστεψαν.

Οι δράστες έφτασαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας τρίτος συνεργός τους στο σπίτι του 86χρονου στην κοινότητα Κοπάνη το απόγευμα της Τρίτης και πλησίασαν τον ιδιοκτήτη που βρισκόταν στην αυλή για να πλασάρουν το εμπόρευμά τους. Όμως, εκείνος απάντησε ότι δεν ήθελε να αγοράσει κάτι και τότε ένας από αυτούς του επιτέθηκε και τον ακινητοποίησε με τη βοήθεια του συνεργού του.

Οι κακοποιοί χτύπησαν τον ανυπεράσπιστο 86χρονο και άρπαξαν από τις τσέπες του όσα χρήματα είχε. Στη συνέχεια, μπήκαν στο αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ο συνεργός τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε τη ληστεία στην Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των τριών αγνώστων, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης