ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σκύλος… συνέλαβε επίδοξο κλεφτοκοτά!

Σκύλος… συνέλαβε επίδοξο κλεφτοκοτά!

Ο δράστης είχε περάσει την περίφραξη του κτήματος για να κλέψει κότες, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με τα… σαγόνια του σκυλιού που απειλούσε να του επιτεθεί

Σκύλος… συνέλαβε επίδοξο κλεφτοκοτά!
Καριέρα στην Αστυνομία θα μπορούσε να κάνει ο σκύλος- φύλακας ενός σε αγροκτήματος στο Βασιλικό Αχαΐας, που όχι μόνο εμπόδισε έναν επίδοξο κλεφτοκοτά να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του, αλλά και τον… συνέλαβε κρατώντας τον ακίνητο επί 24 ώρες!

Ο ιδιοκτήτης του βάρους 65 κιλών και ύψους 75 εκατοστών ελληνικού ποιμενικού δεν πίστευε στα μάτια του το μεσημέρι της Κυριακής, όταν πήγε μαζί με ένα φίλο του να ταΐσουν τις κότες και τα υπόλοιπα ζώα του και βρήκε έναν άγνωστο πεσμένο στο έδαφος με τον σκύλο σε απόσταση αναπνοής από αυτόν!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο δράστης είχε περάσει την περίφραξη του κτήματος για να κλέψει κότες, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με τα… σαγόνια του σκυλιού που απειλούσε να του επιτεθεί αν έκανε προσπάθεια να ξεφύγει! 

Κλείσιμο
Ετσι, αναγκάστηκε να μείνει ξαπλωμένος και ακίνητος επί ένα εικοσιτετράωρο, ώσπου ο ιδιοκτήτης του κτήματος έβαλε τέλος στο μαρτύριό του, όχι όμως και στους μπελάδες του αφού τον παρέδωσε στην Αστυνομία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης