Αμετανόητος ο ανήλικος ληστής

Αμετανόητος ο ανήλικος ληστής

Ο ανήλικος «νταής» χτύπησε άγρια τον άτυχο νεαρό, άρπαξε το μικρό χρηματικό ποσό που είχε στην τσέπη του παντελονιού του και το έβαλε στα πόδια

Αμετανόητος ο ανήλικος ληστής
Πολλές φορές είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για ληστείες ένας ανήλικος Έλληνας στη Λιβαδειά, αλλά οι αλλεπάλληλες συλλήψεις δεν του έβαλαν... μυαλό και συνέχισε την παράνομη δραστηριότητά του! Έτσι, έπεσε για μια ακόμη φορά στα χέρια των αστυνομικών.

Θύμα του 17χρονου κακοποιού ήταν ένας 27χρονος στον οποίο επιτέθηκε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ο ανήλικος «νταής» χτύπησε άγρια τον άτυχο νεαρό, άρπαξε το μικρό χρηματικό ποσό που είχε στην τσέπη του παντελονιού του και το έβαλε στα πόδια.

Κλείσιμο
Όμως, το θύμα βρήκε σε κοντινή απόσταση αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και αμέσως άρχισαν να αναζητούν τον ανήλικο δράστη που εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Πάνω του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον 27χρονο και παρελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης