Έψαχνε την... «πελατεία» του ένα ζευγάρι «βαποράκια» που κινούνταν με αυτοκίνητο στους δρόμους του Βόλου έχοντας μαζί τους ηρωίνη. Όμως, αντί για χρήστες ναρκωτικών βρήκαν μπροστά τους άνδρες της Δίωξης οι οποίοι είχαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους και τους συνέλαβαν.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα, το ακινητοποίησαν και έκαναν σωματική έρευνα στον 21χρονο οδηγό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 15,51 γραμμαρίων που ο ίδιος ομολόγησε ότι προόριζε για εμπορία. Μαζί του συνελήφθη και η 26χρονη φίλη του, όταν βρέθηκαν στην κατοχή της δύο ναρκωτικά για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν.
Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε και στους δυο δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο 21χρονος κατηγορείται και για διακίνηση. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό του και προσπαθούν από τις επαφές του να εντοπίσουν τους προμηθευτές των ναρκωτικών.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.