Πήγαν στο λόφο Καστά να διαμαρτυρηθούν για το γυμνάσιό τους που κλείνει

Πήγαν στο λόφο Καστά να διαμαρτυρηθούν για το γυμνάσιό τους που κλείνει

Έφτασαν μέχρι τη μπάρα του αρχαιολογικού χώρου - Η αστυνομία και οι φύλακες του χώρου δεν τους επέτρεψαν να σηκώσουν το πανό

Πήγαν στο λόφο Καστά να διαμαρτυρηθούν για το γυμνάσιό τους που κλείνει
Διαμαρτυρία στο λόφο Καστά όπου διεξάγονται οι αρχαιολογικές ανασκαφές της Αρχαίας Αμφίπολης επέλεξαν να κάνουν περισσότεροι από πενήντα γονείς και μαθητές του γυμνασίου Ροδολίβος κατά του οριστικού κλεισίματος της σχολικής μονάδας.

Γονείς και μαθητές κρατώντας πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα, έφτασαν λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, στις αρχαιολογικές ανασκαφές, στο λόφο του Καστά μέχρι την απαγορευτική μπάρα. Με θέα τις αρχαιολογικές ανασκαφές ,προσπάθησαν να σηκώσουν το πανό τους που έγραφε «όχι στο κλείσιμο του Γυμνασίου Ροδολίβος»' κάτι που δεν κατάφεραν τελικά, καθώς επενέβησαν οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου και κλιμάκιο της αστυνομίας που έφτασε άμεσα στο σημείο.

«Αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ για να μας ακούσουν» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ροδολίβους Χρήστος Βακάλης.

Κλείσιμο
Στο γυμνάσιο Ροδολίβος φοιτούσαν μέχρι πρότινος συνολικά 127 μαθητές, 47 από το Ροδολίβος, 51 από την Πρώτη και 29 από την Παλαιοκώμη. Σύμφωνα με τον κ. Βάκαλη, οι μαθητές με το άνοιγμα των σχολείων την Πέμπτη δεν θα βρίσκονται στις τάξεις τους αλλά σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα συγκεντρωθούν στον αύλειο χώρο του κλειστού πλέον Γυμνασίου Ροδολίβους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης