Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια από την υπόθεση της σύλληψης 44χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκων.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο δράστης κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του πριν από τρία χρόνια. Αναλυτικά, το συμβάν συνέβη στις 11 Νοεμβρίου σε δασική περιοχή της Θάσου, όταν το κορίτσι ήταν ηλικίας 14 χρονών.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.