Φιλιατρά: Οι διαρρήκτες χτύπησαν την ώρα του Εσπερινού
Την ώρα που χτυπούσαν οι καμπάνες της εκκλησίας στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών, «χτυπούσαν» και οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων ενός σπιτιού
Μανώλης Bάιας
Οι δράστες παραβίασαν την πίσω πόρτα που οδηγεί στον κήπο και κατάφεραν να διαρρήξουν την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού. Το έκαναν άνω- κάτω αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή, άρπαξαν κυρίως κοσμήματα και χρυσαφικά και έγιναν άφαντοι πριν επιστρέψουν οι ιδιοκτήτες που βρήκαν το νοικοκυριό τους ρημαδιό και το σπίτι σαν βομβαρδισμένο!
*** Ξέχασε ξεκλείδωτη την πόρτα της μονοκατοικίας του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων ένας 79χρονος και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο εσωτερικό, άρπαξαν όλες τις οικονομίες του και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
*** Στη Σαντορίνη, άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο ενός διαμερίσματος οι ένοικοι του οποίου απουσίαζαν και άρπαξε τα κοσμήματα της οικογένειας. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Θήρας.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.