Vibrate: The Best of Rufus Wainwright, νέο άλμπουμ

Vibrate: The Best of Rufus Wainwright, νέο άλμπουμ

Νέα συλλογή διαθέσιμη σε standard έκδοση 1CD, Deluxe 2CD και σε διπλό βινύλιο. Όλες οι εκδόσεις περιέχουν το καινούργιο του τραγούδι “Me and Liza”

Vibrate: The Best of Rufus Wainwright, νέο άλμπουμ
Το ‘Vibrate: The Best Of Rufus Wainwright’ κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου από την Universal. Η standard 1CD και η ψηφιακή έκδοση της νέας συλλογής περιλαμβάνει 17 ξεχωριστά τραγούδια που ορίζουν ένα από τα εφευρετικά και καινοτόμα ταλέντα της σύγχρονης μουσικής, καθώς και μία καινούργια ηχογράφηση, το “Me and Liza”. H 2CD και η ψηφιακή Deluxe εκδόσεις προσθέτουν 16 σπάνια, live και studio κομμάτια.

Το ‘Vibrate: The Best Of Rufus Wainwright’ αποδίδει περιληπτικά μία καριέρα στην μουσική, που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Από την κυκλοφορία του ντεμπούτου του άλμπουμ το 1998 μέχρι το “Out Of The Game” του 2012, ο Rufus ‘παίζει με τους δικούς του όρους’, αρνείται να κατηγοριοποιηθεί ενώ εγκαθιδρύει τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους συνθέτες, τραγουδιστές και performer της σύγχρονης μουσικής.

Κλείσιμο
Για αυτούς που είναι ήδη εξοικειωμένοι με την εντυπωσιακή δουλειά του Rufus Wainwright όλα αυτά τα χρόνια, η συλλογή αυτή θα είναι απολαυστική. Για όλους τους άλλους, το ‘Vibrate: The Best Of Rufus Wainwright’ χρησιμεύει σαν μία ακέραια, πολύτιμη εισαγωγή στο έργο του.
Τα highlights περιλαμβάνουν τα “Going to a Town,” “Hallelujah,” “The Art Teacher,” “Cigarettes and Chocolate Milk,” και το νέο τραγούδι “Me and Liza,” που έγραψε μαζί με τον Guy Chambers. H Deluxe έκδοση περιλαμβάνει live versions σε κάποια από τα πολύ γνωστά κομμάτια του Rufus, ηχογραφημένα στο Kenwood House το 2010, συν το “The Maker Makes” από το Brokeback Mountain, το “La Complainte de la Butte” από το Moulin Rouge, το νέο τραγούδι “Chic and Pointless,” και το “WW111,” που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ CD.

Χωρίς αμφιβολία, ο Rufus Wainwright έχει καθιερώσει τον εαυτό του ως έναν από τους σημαντικότερους τραγουδιστές και συνθέτες της γενιάς του. Ο γεννημένος στην New York και μεγαλωμένος στο Montreal συνθέτης/τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει επτά -επευφημημένα από τους κριτικούς- στούντιο άλμπουμ και δύο live άλμπουμ, που περιλαμβάνουν το υποψήφιο για Grammy “Rufus Does Judy At Carnegie Hall.”
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης