Τα δώρα των Μάγων σε ένα σαπούνι

Τα δώρα των Μάγων σε ένα σαπούνι

H άπαιχτη τριπλέτα με τα χριστουγεννιάτικα χειροποίητα σαπούνια της Γεωργίας Ζήλου -με το εργαστήριο Ένα Κάρο από την Τήνο- Oh Elato, Holy Night και 3 Magi!

Τα δώρα των Μάγων σε ένα σαπούνι
Τις περισσότερες φορές μια ιδέα χρειάζεται για να κάνει μια επιχείρηση τη διαφορά που θα της επιτρέψει να ξεχωρίσει και να διακριθεί. Αν και έχουν περάσει οι γιορτές μια από τις προηγούμενες μέρες χάζευα τις φωτογραφίες με τα προϊόντα που έχει στα ράφια και στους πάγκους ο Αλέξης Στεφανίδης στο κατάστημα του, το oli.catessen επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Το αναφέρω αυτό για τις γιορτές γιατί το μάτι έπεσε πάνω σε γιορτινά καλούδια – και τι καλούδια! Σαπούνια, χειροποίητα σαπούνια!

Κλείσιμο


Μια τριπλέτα χριστουγεννιάτικων χειροποίητων σαπουνιών από το εργαστήριο Ένα Κάρο (enakaro.gr) που έχει επιλέξει ως τόπο εγκατάστασης του το νησί της Τήνου. Αλλά, τι ξεχωριστό είχε εκείνη η τριπλέτα για να εγκλωβίσει το βλέμμα και να τροφοδοτήσει την περιέργεια; Πολύ απλά, η απάντηση έχει να κάνει με τα χριστουγεννιάτικα μοτίβα των ιστοριών που μεταφέρουν τα σαπούνια. 

Το ένα οι δημιουργοί του το ονόμασαν 3Magi - Ένα σαπούνι με Μύρο, Λιβάνι & αληθινό χρυσό 22Κ. Και όπως αναφέρουν στο site τους : «Μοναδικό άρωμα ανατολής, υπέροχο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για τα ώριμα και ξηρά δέρματα».



Το δεύτερο το ονόμασαν Oh Elato - Ένα σαπούνι με Πεύκο, Έλατο & Πιπέρια. «Μοναδικό ξυλώδες άρωμα, υπέροχο για όλους τους τύπους δέρματος». Το τρίτο, Holy Night - 'Ενα σαπούνι με Λεβάντα, Βενζόη & Ενεργό Άνθρακα. «Μοναδικά γλυκό, λουλουδάτο άρωμα, υπέροχο για όλους τους τύπους δέρματος». 



Η Γεωργία Ζήλου – η δημιουργός του εργαστηρίου χειροποίητων σαπουνιών Ένα Κάρο- έχει πλέον μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που στέκονται επάξια στα ράφια των ψαγμένων καταστημάτων. Στο site της διάβασα κάτι που αξίζει το κόπο να μεταφέρω εδώ : «Στο κάρο δεν είμαστε τίποτα άλλο από απλοί λάτρεις των φυσικών προϊόντων. 

Δεν είμαστε δερματολόγοι, ούτε αισθητικοί. 

Τα παρασκευάσματά μας έχουν δημιουργηθεί μετά από προσωπική έρευνα και μελέτη πάνω στα φυσικά προϊόντα, τα βότανα και τις ιδιότητές τους με βάση τη βιβλιογραφία. 

Έχουν δοκιμαστεί πρώτα σε εμάς και τους καλούς μας φίλους και βελτιώνονται διαρκώς με βάση τις παρατηρήσεις τους. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας από τη χρήση τους. 

Δεν υποστηρίζουμε οτι έχουν θεραπευτικές ή φαρμακευτικές ιδιότητες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντικαθιστούν ιατρικές συμβουλές και θεραπείες». Είναι σαπούνια, χειροποίητα σαπούνια που μπορεί κανείς να χαρεί στο μπάνιο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης