Ινδία: 17χρονος σκότωσε με την Porsche του επιχειρηματία πατέρα του δύο 24χρονους - Τον «τιμώρησαν» με μια έκθεση 300 λέξεων

Ινδία: 17χρονος σκότωσε με την Porsche του επιχειρηματία πατέρα του δύο 24χρονους - Τον «τιμώρησαν» με μια έκθεση 300 λέξεων

Οργή στην Ινδία για την απόφαση του δικαστηρίου - Ο 17χρονος ήταν μεθυσμένος και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

india-arthrou-01
Οργή έχει προκαλέσει στην Ινδία η απόφαση δικαστηρίου που άφησε ελεύθερο 17χρονο που σκότωσε ένα ζευγάρι σε τροχαίο δυστύχημα με την Porsche του πατέρα του με τον όρο να... γράψει μια έκθεση για την οδική ασφάλεια!



Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή όταν ο 17χρονος γιος του επιχειρηματία Βασγκάλ Αγκαρουάλ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με την Porsche τον 24χρονο Ανίς Αουντάγια και την επίσης 24χρονη Ασίνι Κόστα που επέβαιναν σε μηχανή.

24xronoi-india
Τα δύο θύματα


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, ήταν μεθυσμένος, είχε αναπτύξει ταχύτητα 200χλμ/ώρα τη στιγμή της φονικής παράσυρσης.

Pune Accident | CCTV Shows Speeding Porsche Moments Before Crash Killed 2 In Pune


Κατά τις ίδιες πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 17χρονος ήταν για βόλτα με φίλους του.

Η τρελή πορεία της Porsche με οδηγό τον 17χρονο σταμάτησε όταν το πολυτελές αυτοκίνητο έπεσε σε άλλα σταθμευμένα οχήματα. Αποτέλεσμα ήταν διερχόμενοι να τον ακινητοποιήσουν και να τον ξυλοκοπήσουν πριν να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Pune Porsche accident: 2 killed after 17-year-old boy allegedly crashes his speeding car into bike


Το δικαστήριο ανηλίκων στο οποίο οδηγήθηκε ο 17χρονος τον άφησε ελεύθερο με τον όρο να κάνει κοινωνική εργασία για 15 ημέρες και να γράψει έκθεση 300 λέξεων «για την επίδραση των τροχαίων ατυχημάτων και τη λύση τους».

Την Τρίτη αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία πατέρα του 17χρονου επειδή είχε δώσει το αυτοκίνητο στον ανήλικο, ο οποίος δεν είχε άδεια οδήγησης.



Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ζητούν ο ανήλικος να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο ως ενήλικος με εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει «όποιος βοήθησε τον κατηγορούμενο πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασής τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Τι συνέβη στην πτήση τρόμου της Singapore Airlines: Πόσο πιθανός είναι ο τραυματισμός ή ο θάνατος από σφοδρές αναταράξεις;

Η τραγωδία με το πρωθυπουργικό Falcon το 1999: O θάνατος του Γιάννου Κρανιδιώτη και άλλων έξι ανθρώπων

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης